Parròquia Sant Joan Bosco. Barcelona

Agenda parroquial

8 de desembre de 2019

1. CAMPANYA DE NADAL I DE REIS.

Amb motiu de la Campanya de Nadal que organitza Càritas parroquial, podeu portar productes d’alimentació i dipositar-los en el cistell que hi ha davant l’altar. Les persones que prefereixin fer el donatiu en metàl·lic poden dipositar-lo a la bústia on hi ha el rètol Campanya de Nadal.

També s’accepten diners o joguines totalment noves per a la Campanya de Reis.

2. REUNIÓ GENERAL D’ADMA.

El proper dimecres, dia 11, a les 18 h, hi haurà reunió general de l’Associació de Maria Auxiliadora.

 

3. CELEBRACIÓ DE LA RECONCILIACIÓ.

La celebració comunitària de la Reconciliació es farà el dia 19 de desembre, dijous, a les 20 h. Per aquest motiu quedarà suprimida la missa de les 20 h.

 

4. LOTERIA DE NADAL I CALENDARIS.

Estem venent la loteria de Nadal de la parròquia (26.394). Cada butlleta val 5 € (aportació de 4 € i donatiu d’1 €). El darrer dia de venda serà diumenge, dia 15. També tenim els calendaris de Maria Auxiliadora; el donatiu és de 2,50 €.

 

5. CELEBRACIÓ DE NADAL DE L’OBRA SALESIANA DON BOSCO NAVAS.

El dissabte 14 de desembre, de 20 a 23 h, tindrem la celebració de Nadal de totes les persones, famílies i grups que formen part d’aquesta casa salesiana.

Cal portar el sopar i alguna cosa per a compartir. Per portar una mica de control de l’organització, cal donar els vostres noms a secretaria. Consistirà en un sopar i algunes activitats lúdiques.

Per aquest motiu, aquell dissabte quedarà suprimida la missa de les 19 h, ja que caldrà muntar les taules a l’església.

 

6. VISITA DEL P. PROVINCIAL SALESIÀ.

La visita anual que fa el P. Ángel Asurmendi, Provincial salesià, a la nostra comunitat i casa salesiana es desenvoluparà des del dia 12 al 14 de desembre.

 

7. COMERÇ JUST.

El proper diumenge, dia 15, hi haurà venda de productes de Comerç Just a càrrec del grup Bosco Global-Navas.

 

Darreres novetats

316.jpg

ORACIÓN DIARIA

m aux.jpg

FULL DE DONATIUS

 

II  Diumenge  d'Advent

En aquell temps, Déu envià l'àngel Gabriel a un poble de Galilea anomenat Natzaret, a una noia verge, unida per acord matrimonial amb un home que es deia Josep i era descendent de David. La noia es deia Maria.

L'àngel entrà a trobar-la i li digué: «Déu te guard, plena de la gràcia. El Senyor és amb tu». Ella es va torbar en sentir aquestes paraules i pensava per què la saludava així. L'àngel li digué: «No tinguis por, Maria. Déu t'ha concedit la seva gràcia. Tindràs un fill i li posaràs el nom de Jesús. Serà gran i l'anomenaran Fill de l'Altíssim. El Senyor Déu li donarà el tron de David, el seu pare. Regnarà per sempre sobre el poble de Jacob, i el seu regnat no tindrà fi». Maria preguntà a l'àngel: «Com podrà ser això, si jo sóc verge?». L'àngel li respongué: «L'Esperit Sant vindrà sobre teu i el poder de l'Altíssim et cobrirà amb la seva ombra; per això el fruit que naixerà serà sant i l'anomenaran Fill de Déu. També Elisabet, la teva parenta, ha concebut un fill a les seves velleses; ella, que era tinguda per estèril, ja es troba al sisè mes, perquè per a Déu no hi ha res impossible». Maria va dir: «Sóc l'esclava del Senyor: que es compleixin en mi les teves paraules». I l'àngel es va retirar.

 
 
Salesians
al món
a Espanya
a l'inspectoria
agenzia info salesiana
Butlletí salesià

© 2019  Parròquia Sant Joan Bosco  -  Plaça Ferran Reyes 2.   08027 Barcelona.   93.408.29.10   Fax 93.408.62.41      Gestió del web     Actualització: 7 de desembre  de 2019

Revistes           Viatges         Cinema           Situació            Contacte           Història

Parròquia Sant Joan Bosco, Barcelona

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now