Parròquia Sant Joan Bosco. Barcelona

quaresma2.jpg

Agenda parroquial

23 de febrer de 2020

1. DIMECRES DE CENDRA.
El proper dimecres, 26 de febrer, serà Dimecres de Cendra. Hi haurà missa a les 8, 12 i 20 h, amb la imposició de la cendra.

 

2. QUARESMA 2019.
Amb el Dimecres de Cendra començarem la Quaresma d’aquest any.
Els dies feiners resarem la pregària de Laudes a les 8 h i la de Vespres a les 20 h, dintre de les misses. En canvi, a la missa de 12 farem una oració pròpia d’aquest temps de Quaresma.
Cada divendres de Quaresma, a les 19.30 h, en lloc del Rosari, celebrarem el Viacrucis a l’església.
Segons la pràctica habitual de l’Església, tots els divendres de Quaresma són dies d’abstinència. I el Dimecres de Cendra i el Divendres Sant són, a més a més d’abstinència, dies de dejuni.

 

3. RECÉS PARROQUIAL.
Diumenge, 1 de març, tindrà lloc el recés de Quaresma a la sala Cristina Ortega, que ens pot servir per a viure millor aquest temps litúrgic. Començarà a les 18 h i finalitzarà amb la missa de les 20 h. 
Animarà el recés Lolita Ribot, salesiana, que farà una reflexió sobre aquest text del profeta Isaïes (41, 8-10): “Jo sóc amb tu, i tu ets en Mi, diu el Senyor”.

 

4. ASSOCIACIÓ DE MARIA AUXILIADORA: BIBLIA.
El proper dimarts, dia 25, a les 6 de la tarda, hi haurà reunió d’ADMA sobre la Bíblia.    

 

Darreres novetats

316.jpg

ORACIÓN DIARIA

m aux.jpg

FULL DE DONATIUS

 

Diumenge VII de durant l'any (A)

En aquell temps, Jesús digué als seus deixebles: «Ja sabeu que es va dir: Ull per ull , i dent per dent. Doncs jo us dic: No us hi torneu, contra el qui us fa mal. Si algú et pega a la galta dreta, para-li també l'altra. Al qui et vulgui posar un plet per quedar-se el teu vestit, dóna-li també el mantell. Si algú t'obliga a portar una càrrega durant un quilòmetre, acompanya'l dos quilòmetres. Dóna a qui et demana; no et desentenguis del qui et vol manllevar.

»Ja sabeu que es va dir: Estima els altres, però no estimis els enemics. Doncs jo us dic: Estimeu els vostres enemics, pregueu pels qui us persegueixen. Així sereu fills del vostre Pare del cel, que fa sortir el sol sobre bons i dolents i fa ploure sobre justos i injustos. Perquè, si estimeu els qui us estimen, quina recompensa mereixeu? No fan el mateix els publicans? I, si només saludeu els vostres germans, què feu d'extraordinari? No fan el mateix els pagans? Sigueu perfectes com ho és el vostre Pare celestial».

 
 
Salesians
al món
a Espanya
a l'inspectoria
agenzia info salesiana
Butlletí salesià

© 2020  Parròquia Sant Joan Bosco  -  Plaça Ferran Reyes 2.   08027 Barcelona.   93.408.29.10   Fax 93.408.62.41      Gestió del web     Actualització: 23 de febrer de 2020

Revistes           Viatges         Cinema           Situació            Contacte           Història

Parròquia Sant Joan Bosco, Barcelona

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now