Parròquia Sant Joan Bosco. Barcelona

Agenda parroquial

17 de novembre de 2019

1. HORA SANTA.

El proper dijous, dia 21, entre les 19 i les 20 h, hi haurà l’Exposició del Santíssim Sagrament i el Rosari.

 

2. REUNIÓ DE PARES I MARES DE CATEQUESI INFANTIL.

Diumenge vinent, dia 24, de 18.30 a 19.30 h, hi haurà la reunió de pares i mares de 1r i 2n de catequesi infantil. Després participaran a la missa familiar de les 8 del vespre.

 

3. CAMPOBOSCO INSPECTORIAL.

Els dies 30 de novembre i 1 de desembre es realitzarà a la casa de colònies El Collell (Girona) una nova edició del “Campobosco”, la trobada que organitza la Moguda Juvenil Salesiana. El lema d’enguany és “Escola d’influencers Bosco Gency”. Hi participaran joves de la parròquia.

 

4. RECÉS D’ADVENT.

Diumenge, 1 de desembre, hi haurà el recés d’Advent. Començarà a les 18 h i acabarà amb la missa familiar (20 h). Animarà el recés el P. Lluís Maria Oliveras.

 

5. COL·LECTA DE GERMANOR.

El cap de setmana passat vàrem recaptar 1.265 € a la col·lecta destinada al Fons Comú Diocesà. Gràcies per la vostra col·laboració.

 

6. LOTERIA DE NADAL I CALENDARIS.

Estem venent la loteria de Nadal de la parròquia (26.394). Cada butlleta val 5 € (aportació de 4 € i donatiu d’1 €). També tenim els calendaris de Maria Auxiliadora; el donatiu és de 2,50 €.

 

7. CONFERÈNCIA DE L’ACTOR JOAN PERA.

Amb el títol Humor i vida cristiana, el conegut actor Joan Pera farà una conferència a la parròquia de Sant Josep de Calassanç dilluns, 25 de novembre, a les 19 h (carrer Sant Quintí 17-19).

 

Darreres novetats

316.jpg

ORACIÓN DIARIA

m aux.jpg

FULL DE DONATIUS

 

Diumenge XXXIII  durant l'any

En aquell temps, alguns parlaven del temple i de com estava decorat amb pedres precioses i amb ofrenes votives. Jesús digué: «De tot això que veieu, vindran dies que no en quedarà pedra sobre pedra; tot serà enderrocat».

Llavors li preguntaren: «Mestre, ¿quan passarà tot això i quin serà el senyal que està a punt de succeir?». Ell digué: «Estigueu alerta, no us deixeu enganyar. En vindran molts que es valdran del meu nom i diran: ‘Sóc jo’, i també: ‘El temps arriba’. No aneu darrere d'ells. Quan sentireu parlar de guerres i de revoltes, no us esglaieu: cal que això succeeixi primer, però la fi no vindrà de seguida.

Després els va dir: «Un poble s'alçarà contra un altre poble, i un regne contra un altre regne; hi haurà grans terratrèmols i pertot arreu fams i pestes, fets espantosos i grans senyals al cel. Però abans de tot això us agafaran, us perseguiran, us portaran a les sinagogues i a les presons i us faran comparèixer davant els reis i els governadors per causa del meu nom. Serà una ocasió de donar testimoni. Estigueu decidits a no preparar-vos la defensa: jo mateix us donaré una eloqüència i una saviesa que cap dels vostres adversaris no serà capaç de resistir o de contradir. Sereu traïts fins i tot pels vostres pares, germans, parents i amics, i en mataran alguns de vosaltres. Tothom us odiarà per causa del meu nom. Però no es perdrà ni un de sol dels vostres cabells. Amb la vostra perseverança salvareu la vida!».

 
 
Salesians
al món
a Espanya
a l'inspectoria
agenzia info salesiana
Butlletí salesià

© 2019  Parròquia Sant Joan Bosco  -  Plaça Ferran Reyes 2.   08027 Barcelona.   93.408.29.10   Fax 93.408.62.41      Gestió del web     Actualització: 17 de novembre  de 2019

Revistes           Viatges         Cinema           Situació            Contacte           Història

Parròquia Sant Joan Bosco, Barcelona

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now