Parròquia Sant Joan Bosco. Barcelona

Agenda parroquial

22 de setembre de 2019

1. HORARI DE MISSES.

La missa de 8 del matí dels dies feiners es restablirà a partir del dilluns 30 de setembre.

 

2. INSCRIPCIONS A LA CATEQUESI.

Les inscripcions de primer i de segon curs de Catequesi Inicial (“Primera Comunió”) es realitzaran els dies feiners del 25 al 27 de setembre, de 18 a 20 h. Per a inscriure’s a primer curs (tercer de Primària), cal que siguin de la zona de la nostra parròquia o que ja participin habitualment a la comunitat parroquial o de les seves activitats. Els de segon  renovaran la seva inscripció. Les sessions de catequesi seran cada divendres a la tarda, de 18 a 19.30 h.

 

3. FESTA DE LA PATRONA DE BARCELONA.

Dimarts, 24 de setembre, celebrarem la solemnitat de la Mare de Déu de la Mercè, patrona de la ciutat i de la diòcesi de Barcelona. L’horari de misses serà el següent: dilluns, vigília a les 20 h; dimarts, 10.30, 12, 13.15 i 20 h.

 

4. INICI DE LES ACTIVITATS D’EDUCACIÓ SOCIAL I LLEURE.

La PES (Plataforma d’Educació Social) per a joves començarà les activitats el dia 20 de setembre i, el proper dimecres 25, per a infants i adolescents. El Centre Juvenil Salesià Meridiana ho farà el dissabte 28.

 

5. INICI DE GRUPS DE FE.

Divendres, 27 de setembre a les 18.30 h, convidem totes les famílies de nois i noies entre 10 i 18 anys que ja estiguin o vulguin conèixer la nostra proposta de grups de fe. Presentarem el nou curs i als nous animadors i animadores i farem les inscripcions. Us esperem a tots i totes.

Els grups de fe de començaran el divendres 4 d'octubre.

 

6. CRIDA AL VOLUNTARIAT.

El grup de neteja de la parròquia i el rober parroquial conviden a integrar-se aquelles persones que vulguin oferir-se a fer aquest voluntariat. Les persones interessades poden apuntar-se a secretaria o donant el seu nom al P. Emili, rector de la parròquia.

 

7. TROBADA FORMATIVA I ENVIAMENT.

El primer diumenge d’octubre, dia 6, a les 17.30, es farà una trobada de formació basada en la campanya “Som U”, per a tots els que formem part de l’Obra Salesiana Don Bosco Navas. Per tant, hi esteu tots convidats i convidades. En acabar, celebrarem l’Eucaristia, a les 8 del vespre, amb la cerimònia d’enviament dels voluntaris de tota la comunitat.

 

8. FESTA DE “SAN SATURIO”.

El mateix diumenge 6 d’octubre, a la missa de les 10.30, la Casa de Soria de Barcelona celebrarà la festa del seu patró, “San Saturio”. Com cada any, col·laborarà la coral de la mateixa Casa de Soria.

 

Darreres novetats

215.jpg

ORACIÓN DIARIA

m aux.jpg

FULL DE DONATIUS

 

Diumenge XXV  durant l'any

En aquell temps, Jesús deia també als seus deixebles: «Un home ric tenia un administrador, que va ser acusat de malversar els seus béns. Ell el cridà i li digué: ‘Què és això que sento a dir de tu? Dóna'm comptes de la teva administració, perquè d'ara endavant ja no podràs administrar els meus béns’. L'administrador va pensar: ‘Què faré, ara que el meu amo em treu de la feina? Cavar, no m'hi veig amb forces; captar, em fa vergonya. Ja sé què faré per a trobar gent que em rebi a casa seva quan perdi l'administració’.

»Llavors va cridar un per un els qui tenien deutes amb el seu amo. Al primer li digué: ‘Quant deus al meu amo?’. Li respongué: ‘Cent gerres d'oli’. Ell li digué: ‘Aquí tens el teu rebut. Seu i ara mateix escriu-ne un que digui cinquanta’. A un altre li digué: ‘I tu, quant deus?’. Li respongué: ‘Cent sacs de blat’. Ell li diu: ‘Aquí tens el teu rebut. Escriu-ne un que digui vuitanta’.

»I el Senyor va lloar l'administrador del diner, que és enganyós, perquè havia actuat amb astúcia: Els homes d'aquest món, en els tractes entre ells, són més astuts que els fills de la llum. I jo us dic: Guanyeu-vos amics a costa del diner, que és enganyós, perquè, quan tot s'hagi acabat, us rebin a les estances eternes. Qui mereix la confiança en una cosa molt petita, també la mereix en una de gran, i qui enganya en les coses petites, també enganya en les grans. Per tant, si no heu merescut la confiança en l'administració del diner, que és enganyós, ¿qui us confiarà els béns veritables? I si no heu merescut la confiança en les coses que són d'un altre, ¿qui us donarà allò que us pertany? Cap criat no pot servir dos senyors, perquè, si estima l'un, avorrirà l'altre, i si fa cas de l'un, no en farà de l'altre. No podeu servir alhora Déu i el diner».

 
 
Salesians
al món
a Espanya
a l'inspectoria
agenzia info salesiana
Butlletí salesià

© 2019  Parròquia Sant Joan Bosco  -  Plaça Ferran Reyes 2.   08027 Barcelona.   93.408.29.10   Fax 93.408.62.41      Gestió del web     Actualització: 21 de setembre  de 2019

Revistes           Viatges         Cinema           Situació            Contacte           Història

Parròquia Sant Joan Bosco, Barcelona

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now