Catequesi

Nuestra catequesis va dirigida a niños y niñas que cursan TERCERO o CUARTO DE PRIMARIA y que viven en la zona de nuestra parroquia...o que habitualmente ya participan en nuestras  actividades parroquiales (eucaristías, grupos, etc.).

 

Son dos años de catequesis y se pide la continuidad posterior en grupos de fe (“AMICS”).

Los grupos de catequesis se hacen mezclando centros, niños y niñas.

Los padres se comprometen a asistir a una reunión al mes, en domingo, de 18.30 a 19.30 h. En el calendario figuraran las fechas.

Los niños deben asistir una vez al mes a la MISA FAMILIAR de los domingos, a las 20h. según calendario que se les entregarà.

 

Inici del curs de catequesi

Ja hem començat!! L’estiu ha acabat i com la resta de
grups de la parròquia hem reprès les activitats i en la
catequesi infantil ens hem posat en marxa.

 

Hem començat un preciós     viatge en el que Jesús ens acompanyarà, el podrem conèixer millor i així fer-nos encara més amics.


Els de primer, hem pujat al seu tren i comprat el bitllet per començar aquest camí i els de segon, hem omplert les nostres motxilles d’alegria, forces, il·lusió..., per acabar podent participar de la   Seva Taula.


Però això no acaba aquí perquè un cop coneixem a Jesús ja no podem deixar de ser el seu amic i és important continuar aquest viatge en GRUPS AMICS per anar aprofundint en el camí de la fe.


Cada diumenge a les 20h.ens trobarem per celebrar la Missa Familiar junt amb els pares i la resta de la comunitat. Hi sou tots convidats.

El grup de catequistes

Primeres comunions

Aquest any les hem celebrat en el cap de setmana del 13 i 14 de maig, amb un total de 30 nens i nenes, repartits en 4 de les misses que la Comunitat Parroquial celebra.

Es pot dir que per a molts aquestes celebracions han resultat modèliques pel treball fet prèviament per les catequistes en la preparació, així com per la participació i actitud de pares i familiars assistents a les misses. 

Aprofitem també per a felicitar els nens i nenes que han celebrat la Primera Comunió i els convidem a continuar celebrant amb tota la comunitat la missa de cada diumenge. 

 

© 2020  Parròquia Sant Joan Bosco  -  Plaça Ferran Reyes 2.   08027 Barcelona.   93.408.29.10   Fax 93.408.62.41      Gestió del web     Actualització: 29 de març de 2020

Revistes           Viatges         Cinema           Situació            Contacte           Història

Parròquia Sant Joan Bosco, Barcelona

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now