Grup de fe:  Amics

Els grups d'amics 3 i 4 de la parròquia vam fer una sortida de cap de setmana a Llinars del Vallès.


La temàtica que es va tractar era la LLIBERTAT, i la cançó de la trobada era La meva terra és el mar - Lax'n busto.

Va ser una trobada amb molts grups de diferents parròquies, i vam poder fer moltes amistats.

Les activitats van ser molt divertides i ens ho vam passar molt bé.

A la tornada ningú tenía ganes de marxar. Va ser una experiència molt gratificant.


Alba Pàmies

 

Grup de fe:  FOC
Fem Opcions Cristianes

Un cop han passat uns anys en el grups de fe: Amics, els nois i noies donen un pas  endavant amb més profunditat en el descobriment del missatge cristià i de la seva fe.

S'integren dins del Grup FOC: Fem Opcions Cristianes

 

Trobades d'Amics

Tal com mana la tradició, al llarg d’aquest temps de Quaresma s’han realitzat les diferents trobades de Grups de Fe: Amics I-II es van trobar al col•legi dels Salesians d’Horta un diumenge, mentre que Amics III-IV van anar a Llinars del Vallès .


Totes elles tenen un objectiu en comú: acostar Déu als nois i noies d’entre 11 i 14 anys, i sobretot, demostrar-los que no estan sols en aquesta cerca, que hi ha molt més nois i noies disposats a seguir-lo.

 

És per aquest motiu que es valoren de manera especialment positiva les xifres rècord que s’han donat aquest any en les sortides d’Amics I, la qual cosa no només significa que aquells que han vingut repeteixen, sinó que a més, aquests grups van creixent a mida que passa el temps. 

 

​Les trobades d’enguany s’han centrat respectivament en conèixer valors cristians, valorar la nostra llibertat, i aprendre a reconèixer els diferents rostres de Jesús en les persones del nostre voltant, i els més joves entre els joves han pogut gaudir d’activitats adaptades a les seves edats que els han permès tenir algunes de les seves primeres experiències de fe, a més de hores de joc, diversió i fer nous amics que es creuaran de manera recurrent en el seu camí de vida com a creients.

 

Els animadors de Grups de Fe de la nostra Parròquia ens sentim orgullosos de poder acompanyar aquests nois i noies en aquest camí de creixement personal i en la fe, que es fa especialment evident en aquests moments de convivència i d’intensitat en la vivència de la fe. ​​​​​


Gerard Lordan

 

© 2020  Parròquia Sant Joan Bosco  -  Plaça Ferran Reyes 2.   08027 Barcelona.   93.408.29.10   Fax 93.408.62.41      Gestió del web     Actualització: 29 de març de 2020

Revistes           Viatges         Cinema           Situació            Contacte           Història

Parròquia Sant Joan Bosco, Barcelona

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now