Càritas Parroquial

A Càritas parroquial acollim unes quantes famílies necessitades, a fi d'ajudar-les a superar  les dificultats a causa, principalment, de la seva migrada economia.

A part d'escoltar-les, el lliurament d'aliments és el recurs que tenim més important i més a l'abast per afavorir-les un temps mentre millora la seva situació

Tanmateix, la crisi de què parlen tots els mitjans de comunicació, també arriba a Càritas. La quantitat d'aliments que ens envien ha baixat d'una manera espectacular. Per contra, l'augment de sol·licitants d'ajuda creix desmesuradament i en van venint de nous. I no són solament famílies immigrades; també gent d'aquí que té moltes dificultats.

A vegades són alguns que ja havien deixat de venir i tornen a tenir penúries. I no parlem dels que estan al carrer, que cada dia incrementen.

Creiem que la comunitat Parroquial ha d'estar assabentada d'aquesta situació.

Grup de Càritas

 

VOLS Navas

10a Cursa solidària

Un matí dedicat a col·laborar en un petit acte esportiu...
serveix d’alguna cosa? Un petit biodigestor construït en una terra erma a Ouaga... segur que val la pena?

 

El nostre món sembla haver perdut el rumb... el sense sentit d’aquesta situació de desigualtat i injustícia en la que estem instal·lats i a la que ens hem acostumat, ens desborda, però que això no sigui excusa per justificar el nostre immobilisme: podem fer coses que transformen el nostre entorn més proper i el més allunyat, coses petites sí, però també efectives.

 

I si no què em dieu del somriure de satisfacció dels més petits en acabar la cursa, o d’aquell grup de dones que per primera vegada algú els hi dedica un temps, un espai i una atenció a la que no estan acostumades... Això són gran canvis, fets en llocs petits (Navas, Ouagadou-gou), per persones petites: Continuem fent gran la nostra Cursa i que després d’aquestes 10 edicions, segueixi molt de temps sembrant oportunitats!


Bego Simal

 

Sopar solidari

Aquest any hem començat la campanya “ SEMBRANT OPORTUNITATS” i quin millor començament que trobar-nos tots , per solidaritzar-nos i gaudir del grup Kairoi en concert.


La participació va ser força nombrosa, l’ambient immillorable, la col·laboració de tothom ( nens, joves i no tan joves ) imprescindible i el caliu de comunitat unida i conscienciada va ser present durant tota la nit. El grup Kairoi ,ens va presentar el seu nou treball on reversionen i actualitzen algunes de les cançons que tant bé coneixem perquè ens acompanyen en les eucaristies dels diumenges. Va ser un concert intimista
i senzill.
Des de VOLS NAVAS us volem presentar la nova Campanya “ SEMBRANT OPORTUNITATS” , on busquem promoure l’educació i la promoció de les dones a Burkina Faso ,a la zona de Ouagadougu. ÉS un projecte conjunt amb les Filles de Maria Auxiliadora (salesianes) i les 3 ONGs de la Inspectoria salesiana Maria Auxiliadora. 
Així doncs, es donarà suport als següents projectes: 1. Accés a l’aigua i l’horticultura per al complex socioeducatiu, cultural i esportiu per als infants i joves de Kouba, a la comuna de Koubri; 2. Posada en marxa del centre de promoció femenina per a joves en situació desfavorida a Koubri; 3. Desenvolupament de capacitats de les dones i de la joventut desfavorida de Belleville. 


Us continuarem informant de les activitats queanem fent per promoure aquesta campanya. L’ajut de tothom és imprescindible. Moltes gràcies.

Myriam Navarro

 

Fundació Magone

La Fundación Magone es una organización sin ánimo de lucro impulsada por los Salesianos de la Inspectoría de María Auxiliadora .

Nuestra misión es:

“Ofrecer a niños/as y jóvenes, especialmente los más necesitados y desde la educación, herramientas y capacidades que posibiliten su crecimiento personal y el ejercicio de su ciudadanía.

¿Quién era Magone?

Miguel Magone era un joven de la calle. Sin estudios ni oficio, lideraba una banda juvenil. Don Bosco lo acogió en su Oratorio. Finalmente, encontró su camino. Don Bosco le ofreció estudio pero, sobretodo, le ofreció una mano amiga y consejo, lo supo escuchar. Don Bosco creyó en él, y Miguel Magone se sintio querido.

Y es por esto, que la Fundación Magone lleva su nombre: como homenaje a todos los/as niños/as y jóvenes que no tienen un referente, alguien que los quiera y los guíe. Queremos que todos los/as niños/as y jóvenes tengan un entorno seguro donde crecer, desarrollarse y, sobretodo, sentir que son importantes para alguien.

© 2020  Parròquia Sant Joan Bosco  -  Plaça Ferran Reyes 2.   08027 Barcelona.   93.408.29.10   Fax 93.408.62.41      Gestió del web     Actualització: 29 de març de 2020

Revistes           Viatges         Cinema           Situació            Contacte           Història

Parròquia Sant Joan Bosco, Barcelona

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now